• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern München vil have Chelsea-stjerne

Foto: Getty Images

Bayern München nægter at opgive jagten på Chelsea-fløjen Callum Hudson-Odoi, og ifølge den engelske avis The Times er London-klubben nu villige til at sælge den unge englænder.

Af gram

Callum Hudson-Odoi kan blive en af Julian Nagelsmanns første forstærkninger i Bayern München.

Sådan lyder det fra den engelske avis The Times, der skriver, at Bayern München vil genoptage jagten på den 20-årige kantspiller, som sydtyskerne flere gange tidligere har forsøgt at hente. 

Afviste 300 millioner
Bayern München forsøgte for et par år siden at hente Callum Hudson-Odoi, men Chelsea afviste flere bud fra tyskerne, herunder et bud på 300 millioner kroner. 

Hudson-Odoi endte i 2019 med at forlænge med Chelsea, men Bayern München ønsker altså angiveligt at forhandle med London-klubben om kantspilleren. 

Hudson-Odoi startede i sidste sæson inde i 10 Premier League-kampe for Chelsea, hvor folk som Kai Havertz, Mason Mount, Timo Werner, Christian Pulisic og Hakim Ziyech har gjort vejen til spilletid lang for den unge kantspiller. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...