• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern München vil snyde Real Madrid for eftertragtet fransk stjernefrø

Foto: Getty Images

Ifølge France Football vil Bayern München nu forsøge at snuppe Eduardo Camavinga for næsen af Real Madrid.

Af gram

Eduardo Camavinga har været rygtet til Real Madrid i snart to år, men nu forlyder det, at de spanske mestre kan se frem til konkurrence om det franske stortalent. 

Således skriver France Football, at Bayern München har rettet blikket mod den 18-årige Camavinga, der har kontraktudløb i Rennes næste år. 

Neuhaus er for dyr
Ifølge France Football har Bayern München længe været interesseret i den tyske landsholdsspiller Florian Neuhaus. Mönchengladbach kræver dog angiveligt 335 millioner kroner for Neuhaus, hvilket Bayern München finder urimeligt dyrt. 

Og ifølge France Football har det nu fået de tyske mestre til at overveje Camavinga, der allerede har spillet 78 førsteholdskampe for Rennes. Bayern München sagde sidste år farvel til Thiago Alcantara, og Corentin Tolisso har igennem længere tid været plaget af skader. 

- Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic vil kunne garantere Camavinga spilletid og spændende perspektiver i en liga, der passer godt til hans profil, lyder det således fra France Football. 

Eduardo Camavingas agent, Jonathan Barnett, udtalte i februar, at den franske teenager bliver 'verdens bedste midtbanespiller' før eller senere. Camavinga, der har spillet tre landskampe, kom da også ind på tredjepladsen på Goals liste over verdens største 'wonderkids', der blev offentliggjort for få uger siden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...