• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Bayern München vil stjæle ny profil fra Atlético Madrid

Foto: Getty Images

I sommer hentede Bayern München den franske landsholdsspiller Lucas Hernandez i Atlético Madrid, og nu vil tyskerne forsøge at få fingrene i Thomas Lemar, der har det svært i den spanske klub.

Af gram

Atlético Madrid brugte for halvandet år siden 523 millioner kroner på at hente Thomas Lemar i Monaco, men franskmanden har ikke fået succes i spansk fodbold.

Det er således ikke mere end et par uger siden, at Atlético Madrid-cheftræner Diego Simeone erkendte, at Lemar havde skuffet, og at franskmanden meget vel kan være på vej væk fra klubben.

Læs også: Simeone revser dyr Atlético-stjerne: Han har skuffet

Forkærlighed for franskmænd
En udlejning til Premier League blev nævnt som en realistisk mulighed i flere engelske medier, men nu reporterer France Football, at Bayern München har meldt sig ind i kampen om Thomas Lemar. 

Den sydtyske storklub har et godt øje til franske spillere. I sommer hentede Bayern München således de franske landsholdsspillere Benjamin Pavard og Lucas Hernandez, hvoraf sidstnævnte blev hentet i Atlético Madrid. Derudover har tyskerne også Kingsley Coman og Corentin Tolisso i truppen.

Uenighed om prisen
Og nu holder Bayern-bosserne altså også skarpt øje med Thomas Lemar, som næppe har lang tid tilbage i Atlético Madrid. Franskmanden, der i denne sæson kun er startet inde i ni ud af 21 ligakampe, er formentlig opsat på at finde en klub, der kan give ham masser af spilletid inden EM-slutrunden.

Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic har bekræftet, at klubben leder efter en fløjspiller, og navne som Leroy Sané og Douglas Costa har været bragt i spil. 

Atlético Madrid kræver 450 millioner kroner for Thomas Lemar, og det er en pris, som Bayern München ikke er indstillet på at betale. Tyskerne håber således, at prisen kan blive forhandlet ned. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...