• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern-stjerne i kovending: Vil ikke forlænge alligevel - rygtes til Anfield

Foto: Getty Images

Bayern München-spanieren Thiago Alcantara har angiveligt trukket sig fra forhandlingsbordet, og rygtes nu til Liverpool, hvor Jürgen Klopp har et godt øje til midtbanespilleren.

Af gram

Thiago Alcantara ses af mange som en vigtig spiller for Bayern München, men nu forlyder det, at den 29-årige spanier er på vej væk fra de nykårede tyske mestre.

Således skriver det tyske medie Sport Bild, at der er sket en overraskende udvikling, hvad angår Thiago Alcantaras fremtid. Spilleren og klubben havde forhandlet om en kontraktforlængelse igennem et stykke tid, og parterne var egentlig nået til enighed om det meste.

Læs også: Bayern-bomber afslører: Særlig diæt er hemmeligheden bag målfarlighed

Men nu har den spanske landsholdsspiller, der har kontraktudløb i Bayern München om et år, altså valgt at trække sig fra forhandlingsbordet, forlyder det.

Klopp er interesseret
Det vides endnu ikke, hvor Thiago Alcantara ønsker at fortsætte karrieren. Det anses for at være en stor overraskelse, at spanieren nu vil væk. Thiago Alcantara har spillet 35 kampe i Bayern München-trøjen i denne sæson, så det er ikke mangel på spilletid, der er årsagen. 

Ifølge Sport Bild føler midtbanespilleren, at det på nuværende tidspunkt er hans sidste chance for at prøve sig af i en ny klub eller vende tilbage til La Liga. 

Thiago Silva, der er vurderet til 360 millioner kroner af Transfermarkt, er angiveligt en spiller, som Jürgen Klopp har i kikkerten i Liverpool. Tyskeren er en stor fan af den teknisk stærke spanier, og vil være en god tilføjelse til Liverpool-truppen, der til tider har været lidt tyndt besat på den centrale midtbane.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...