• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bizar situation: Gareth Bale er indstillet på to sæsoner uden spilletid

Foto: Getty Images

Gareth Bale har ikke udsigt til spilletid i Real Madrid, men waliseren er klar til at vente to år på et klubskifte.

Af gram

Gareth Bale har ikke deltaget i Real Madrids seneste otte kampe, men waliseren har ingen planer om at forlade den spanske storklub.

Zinedine Zidane kunne i sidste uge fortælle, at Bale end ikke ønskede at rejse med til Champions League-udekampen mod Manchester City.

Læs også: Real Madrid-stjerne vil gå ned i løn for at fortsætte i klubben

Ifølge den engelske avis Daily Mirror har Bale absolut intet ønske om at forlade Real Madrid, hvor waliseren har en kontrakt indtil 2022. 

Voldsom løn
Gareth Bale og waliserens familie nyder således livet i Madrid, hvor de bor i et stort hus tæt på de golfbaner, som stjernen ofte benytter. 

Det er noget nær umuligt for Real Madrid at finde en klub, der vil overtage Bales løn, som lyder på knap fem millioner kroner om ugen. 

Gareth Bale er i den spanske presse blevet kritiseret for at fremstå yderst uengageret under kampene, hvor han har taget plads på tilskuerrækkerne i den seneste tid. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...