• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bizart: Maradona blev begravet uden sit hjerte

Foto: Getty Images

Diego Maradona blev angiveligt begravet uden sit hjerte, på grund af frygt for gravrøvere.

Af gram

Diego Maradona afgik ved døden for knap et år siden, den 25. november 2020, men den argentinske legende trækker stadig overskrifter. 

Forud for årsdagen for Maradonas død bragte den argentinske journalist Nelson Castro således en opsigtsvækkende afsløring om legenden, da journalisten tirsdag blev interviewet på tv-stationen Eltrece. 

Her afslørede Castro således, at Diego Maradona blev begravet uden sit hjerte, af frygt for tyveri. 

- Der var en gruppe mennesker, der planlagde at røve Maradonas gravsted og stjæle hans hjerte. Vi fjernede hjertet, da vi fandt ud af dette, og vi begravede liget uden hjertet. Derudover var hjertet også en vigtig del af undersøgelsen af årsagen til Diegos død, lød det således, ifølge Voetbal Primeur, fra Nelson Castro. 

Ifølge Castro vejede Diego Maradonas hjerte omtrent et halvt kilo, mens et hjerte, der tilhører en tidligere atlet, angiveligt normalt burde veje omtrent 300 gram. 

Tilbage i oktober var Diego Maradona også i vælten, da en cubansk kvinde anklagede den afdøde legende for at have holdt hende låst inde på et hotelværelse i månedsvis. Læs mere om det HER.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.