• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bliver sparket på porten: Barcelona planlægger fyring af cheftræner

Foto: Getty Images

Barcelona ser ud til at slutte sæsonen på skuffende vis, og det koster sandsynligvis cheftræner Quique Setien jobbet.

Af gram

Barcelona har blot hentet én sejr i klubbens tre seneste kampe, og med seks runder tilbage af sæsonen ligner Real Madrid favoritten til at vinde det spanske mesterskab.

Barcelona smed søndag to point, da nedrykningstruede Celta Vigo udlignede til 2-2 i slutminutterne, og efterfølgende endte cheftræner Quique Setien angiveligt i et skænderi med flere Barcelona-spillere, der var utilfredse med chefens beslutninger.

Læs også: Barça-spillere i skænderi med cheftræner efter nyt skuffende pointtab

En kort fornøjelse
Og ifølge Goal regner Barcelona-ledelsen med at fyre Quique Setien som cheftræner efter denne sæson, medmindre tingene begynder at ændre sig ganske snart. 

Setien blev i januar hentet ind som erstatning for Ernesto Valverde, der i januar blev præsenteret for en fyreseddel. Setien fik ellers en kontrakt på to-et-halvt år, da han i begyndelsen af året kom til Barcelona. 

Men som det ser ud nu, bliver det altså ikke til mere end et halvt års tid som cheftræner i Barcelona for Quique Setien. Spillerne har meget magt i den katalanske klub, og flere fremtrædende spillere finder Setiens taktiske dispositioner for forvirrende og ulogiske. Assistenttræneren Eder Sarabia har også vakt vrede blandt Barcelona-spillerne.

De to navne, der primært har været kædet sammen med jobbet som cheftræner i Barcelona, er klublegenderne Xavi og Ronald Koeman. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...