• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Braithwaite i farezonen: Koeman vil sælge tre af disse fem spillere

Foto: Getty Images

I Barcelona arbejder man febrilsk på at få solgt ud i spillertruppen inden mandagens transferdeadline.

Af gram

Der er ganske få dage tilbage af transfervinduet, der lukker på mandag, men i Barcelona jagter man stadig forstærkninger som Memphis Depay og Sergino Dest.

Cheftræner Ronald Koeman har slået fast, at Barcelona er nødt til at få solgt flere spillere, hvis klubben skal have mulighed for at hente forstærkninger ind.

Læs også: Trods opsang fra Messi: Nu er Barça-stjerne kommet i unåde hos Koeman

Barcelona har indtil videre sagt farvel til stjerner som Luis Suárez, Arturo Vidal og Ivan Rakitic, men catalanerne har kun fået sammenlagt 65 millioner kroner for de tre profiler. Til gengæld har man fået 225 millioner for Nelson Semedo, der er røget til Wolverhampton. 

Lønudgifter skal nedbringes
Og ifølge den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo ønsker Barcelona-ledelsen at sælge minimum tre spillere mere, før transfervinduet lukker på mandag. Trods afgangen af Suárez, Vidal, Rakitic og Semedo er der således brug for, at Barcelonas lønomkostninger skal nedbringes endnu mere. Rent økonomisk er klubben således i knæ lige nu. 

Mundo Deportivo skriver, at Samuel Umtiti, Martin Braithwaite, Carles Alena, Rafinha og Jean-Clair Todio er de fem spillere, der er i farezonen. Tre af disse spillere skal således afskibes inden på mandag, skriver Mundo Deportivo. I Barcelona er man klar over, at det kan blive vanskeligt at komme af med den meget løntunge Umtiti, mens Martin Braithwaite i øjeblikket er skadet. Det mest sandsynlige er således, at Alena, Todibo og Rafinha bliver dem, der ryger. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...