• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Brasilianer bekræfter: Både Bayern og PSG vil have mig

Foto: Getty Images

Bayern München og PSG leder begge efter en højreback, og nu forlyder det, at de to storklubber kæmper om Shakhtar Donetsk-brasilianeren Dodo.

Af gram

I Bayern München har man længe jagtet en ny højreback, og nu forlyder det, at de nykårede tyske mestre blandt andet har rettet blikket mod Ukraine, hvor brasilianeren Dodo har gjort det godt for Shakhtar Donetsk. 

Bayern München lejede i januar Alvaro Odriozola i Real Madrid, hvilket ikke har været en succes. I den seneste tid har Ajax' Sergino Dest været rygtet til München. 

Læs også: Bayern-bomber afslører: Særlig diæt er hemmeligheden bag målfarlighed

Glad for interessen
Men nu tyder noget altså på, at Bayern München også overvejer den 21-årige Dodo.

Ifølge Sport.de var den sydtyske storklub allerede på jagt efter højrebacken i vinter, hvor Shakhtar Donetsk dog krævede 225 millioner kroner. Men ifølge Dodo er både Bayern München og PSG stadig opsatte på at hente ham.

- Jeg er meget glad for interessen. Det er to af de største klubber i Europa. Jeg læste historier om det, og min agent har sendt mig noget information. Jeg tror ikke, at det ville så dårligt. Det ville være fremragende at skifte til en af de to klubber, lyder det ifølge Globoesporte fra Dodo.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...