• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Casemiro skal aflastes: Zidane har Leicester-profil i kikkerten

Foto: Getty Images

Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane er opsat på at finde en defensiv midtbanespiller, der kan tage over, når Casemiro skal have en pause.

Af gram

Real Madrid har vist sig sårbare, når madrilenerne fra tid til anden har været nødt til at klare sig uden Casemiro.

Den 28-årige brasilianer er en meget afgørende spiller for Real Madrid, men Zinedine Zidane har for længst indset nødvendigheden af at finde en spiller, der kan aflaste Casemiro.

Læs også: Real Madrid-stjerne: Klubbens fans får mig til at spille dårligere

Camavinga er for dyr
Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er Zidanes førsteprioritet den blot 17-årige Rennes-profil Eduardo Camavinga, der dog koster i omegnen af 560 millioner kroner. En pris, som madrilenerne ikke er klar på at betale.

Og ifølge Mundo Deportivo overvejer man i Real Madrid derfor også alternativer. Et af disse er Leicester-profilen Wilfred Ndidi.

Den 23-årige nigerianer har i de seneste sæsoner imponeret i Premier League. Ndidis kontrakt med Leicester løber indtil 2024. Midtbanespilleren har spillet i Leicester siden skiftet fra Genk i 2017.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...