• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Cavanis Chelsea-skifte i fare: Uruguayaneren kræver fyrstelig løn

Foto: Getty Images

Frank Lampard er en stor beundrer af Edinson Cavani, men uruguayanerens lønkrav kan sætte en stopper for hans Chelsea-skifte.

Af gram

Edinson Cavani har længe været rygtet væk fra PSG, og i weekenden erkendte parisernes sportsdirektør så, at uruguayaneren nok forlader klubben i dette transfervindue.

Atlético Madrid har allerede fået et bud afvist, mens Tottenham og Manchester United også har været meldt interesserede. Tirsdag reporterede Goal så, at Chelsea har været i dialog med PSG om Cavani.

Læs også: Deadline day: Sådan forløb transfervinduets sidste dag

Kræver voldsom hyre
Nu forlyder det dog, at uruguayanerens lønkrav kan sætte en stopper for hans transfer til Stamford Bridge. Ifølge den engelske avis Evening Standard ønsker Cavani således, at beholde den løn, som han har i PSG, hvilket er omtrent 3,1 millioner kroner om ugen. Derudover ønsker angriberen en kontrakt frem til sommeren 2021. Det vil betyde en årsløn på 167 millioner kroner, og derudover forventer Cavani også en gedigen bonus for at skifte til Chelsea.

Samtidig kræver PSG angiveligt 132 millioner kroner for uruguayaneren, der i denne sæson har mistet sin startplads til Mauro Icardi. Chelsea-cheftræner Frank Lampard ville mandag ikke lægge skjul på sin beundring for Edinson Cavani.

- Han er en fremragende spiller. Jeg spillede mod ham, og jeg elskede altid hans mentalitet og attitude. Og hans målstatistik taler selvsagt for sig selv. Jeg er ikke helt klar over, hvad hans siuation er, så vi må se. Han er en rutineret spiller, men det er der også mange andre, der er.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...