• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub arbejder på Haaland-transfer: Vil tilbyde angriber til Dortmund

Foto: Getty Images

Chelsea nægter at opgive jagten på Erling Haaland, og London-klubben er angiveligt klar til at sende en angriber til Dortmund som en del af handlen.

Af gram

Chelsea arbejder stadig på at hente Erling Haaland denne sommer, velvidende at en transfer vil blive kompliceret affære.

Sådan lyder det fra den engelske avis The Telegraph, der skriver, at Chelsea fortsat undersøger mulighederne for at hente Haaland, selvom Dortmund forventes at kræve mere end 1,3 milliarder kroner for nordmanden. 

Vil tilbyde Abraham til Dortmund
Ifølge The Telegraph er det fortsat uklart, om Chelsea har tænkt sig at gøre alvor interessen og sende et tilbud til Dortmund. London-klubben arbejder dog i kulissen på at undersøge, om transferen potentielt vil være mulig at gennemføre. 

The Telegraph skriver desuden, at Chelsea er interesseret i at lade Tammy Abraham indgå i en eventuel handel, således at Haalands pris kan nedbringes med nogle hundrede millioner kroner. Derudover er Haalands lønkrav også en betragtelig udfordring, da et indkøb af nordmanden vil smadre Chelseas lønstruktur. 

The Telegraph skriver, at Manchester Citys jagt på Harry Kane og Romelu Lukakus ønske om at blive i Inter har gjort, at Chelsea ikke er klar til at opgive jagten på Erling Haaland, før man har forsøgt alle mulige løsninger. En ny central angriber er således Thomas Tuchels førsteprioritet på transfermarkedet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...