• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Chelsea fortsætter voldsomt transfervindue: Tæt på Ligue 1-keeper

Foto: Getty Images

Chelsea forhandler i øjeblikket med Rennes om den senegalesiske målmand Edouard Mendy.

Af gram

Chelsea råder over verdenshistoriens dyreste målmand, Kepa Arrizabalaga, men spanierens niveau var slemt skuffende i sidste sæson.

Frank Lampard har for længst mistet tilliden til Arrizabalaga, og derfor er Chelsea denne sommer blevet kædet sammen med en lang række målmænd. 

Læs også: Pirlo vil hente fransk verdensmester til Juventus

Uenighed om prisen
Chelsea har allerede hentet nye spillere for 1,6 milliarder kroner i dette transfervindue, men London-klubben er altså ikke færdige med at handle.

Ifølge det franske medie RMC er Chelsea således nu nået til enighed med den senegalesiske målmand Edouard Mendy. Chelsea mangler dog stadig at blive med Mendys nuværende klub, Rennes. Chelsea har budt 150 millioner kroner, mens Rennes angiveligt kræver 210 millioner kroner for den 28-årige Mendy.

Frank Lampard afviste torsdag at gå nærmere i detaljer om Chelseas jagt på Mendy.

- Det er en situation, jeg ikke vil inddrages i. Mendy spiller for Rennes. Så det kommer jeg ikke til at udtale mig om.

Mendys holdkammerat i Rennes, klubkaptajnen Damien Da Silva, erkender dog, at målmanden kan være på vej til Premier League.

- Vi er lidt selviske, for vi ønsker ikke at miste Edouard Mendy. Men sådan er det i fodbold og på transfermarkedet, lød det ifølge Telefoot fra Rennes-anføreren. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...