• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Chelsea og Juventus indleder forhandlinger om byttehandel

Foto: Getty Images

Juventus fik en afvisning fra Barcelonas Arthur, så italienerne har nu rettet blikket mod Chelsea-italieneren Jorginho. Miralem Pjanic står til at blive sendt i den modsatte retning.

Af gram

Juventus og Chelsea har indledt forhandlinger om en byttehandel, der involverer midtbanespillerne Miralem Pjanic og Jorginho. Det skriver den engelske avis The Guardian.

Juventus-cheftræner Maurizio Sarri er opsat på at blive genforenet med Jorginho, som han tidligere har trænet i Napoli og Chelsea. Og Sarri er altså indstillet på at ofre Pjanic, for at få fat i Jorginho.

Læs også: Stjerne erkender: Vær tæt på exit efter kritik fra fansene

Afvisning fra Arthur
Også Barcelona og PSG har vist interesse i den 30-årige Pjanic, der har været i Juventus siden skiftet fra Roma i 2016. Bosnieren ser dog ikke ud til at ende på Camp Nou, idet brasilianeren Arthurs modvilje mod et skifte satte en stopper for en eventuel byttehandel.

Efter Arthurs afvisning har Juventus altså nu intensiveret forhandlingerne med Chelsea, i forsøget på at få fat i Jorginh, der for nyligt udtalte, at han følte sig mobbet af London-klubbens fans. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...