• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

City forhandler nu direkte med engelsk klub om stjerne: Beslutning om få dage

Foto: Getty Images

Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men Pep Guardiola er tilsyneladende opsat på at forstærke sit mandskab yderligere denne sommer. Ifølge The Guardian har City således indledt forhandlinger med Aston Villa om Jack Grealish.

Af gram

Manchester City har optrappet jagten på Jack Grealish ved at indlede direkte forhandlinger med Aston Villa.

Det skriver den engelske avis The Guardian. Den engelske landsholdsstjerne er en stor prioritet for Manchester City, ligesom Harry Kane er det, og der forventes at blive taget en beslutning i løbet af de kommende dage om, hvorvidt det kan lade sig gøre at gennemføre en handel.

Aston Villa vil ikke sælge
The Guardian skriver, at Aston Villa er opsatte på at beholde Grealish, og at Birmingham-klubben har tilbudt den 25-årige stjerne en forbedret kontrakt. Aston Villas intention er at stå fast og bygge holdet op omkring Jack Grealish, men det vides endnu ikke, om stjernen vil bede om en transfer eller ej. 

Ifølge The Guardian skal Manchester City nok minimum betale 875 millioner kroner, hvis de vil have Grealish, hvilket vil gøre dribleren til det dyreste indkøb i Premier Leagues historie. Grealish skal altså vurdere, om han har tiltro til projektet i Aston Villa, som blandt andet har brugt 260 millioner kroner på Emi Buendia i jagten på europæisk fodbold. 

The Guardian skriver endvidere, at Tottenham har afvist Manchester Citys bud på 875 millioner kroner for Harry Kane, men at angriberen har gjort det klart, at han ønsker at forlade London-klubben. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.