• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

City og Juventus er uenige om Ronaldos pris

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldos agent har tilbudt Juventus-stjernen til Manchester City, men de engelske mestre er angiveligt ikke klar til at betale den transfersum, som Juventus forlanger.

Af gram

Tirsdag reporterede flere fremtrædende medier, herunder den franske avis L'Equipe, at Cristiano Ronaldo forsøger at presse et skifte til Manchester City igennem. 

Ifølge transferjournalisterne Fabrizio Romano og Gianluca Di Marzio er der dog et væsentligt problem. Juventus kræver angiveligt minimum 185 millioner kroner for portugiseren, mens Manchester City ikke er klar til at betale noget som helst. 

City er den eneste mulighed
Ifølge Gianluca Di Marzio er der dog kun ét hold, der kan få Cristiano Ronaldo væk fra Juventus, og det er altså de engelske mestre fra Manchester City. En anden mulighed er at inkludere Gabriel Jesus i en eventuel handel, men Pep Guardiola ønsker angiveligt ikke at miste brasilianeren. 

Cristiano Ronaldo har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Juventus, men Manchester City ønsker altså ikke at betale en transfersum for portugiseren, der fylder 37 år til februar. Cristiano Ronaldo har således en astronomisk høj løn, og derfor er Manchester City altså kun interesseret i portugiseren, hvis de kan få ham gratis. 

Ifølge Goal er realiteten desuden stadig den, at Harry Kane er Manchester Citys førsteprioritet i dette transfervindue. Med under syv dage tilbage af vinduet virker det dog efterhånden mindre og mindre realistisk, at Tottenham vælger at sælge den engelske landsholdskaptajn. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.