• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

City-stjerne meldes på vej til PSG

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino pønser angiveligt på at hente landsmanden Sergio Agüero til Paris Saint-Germain.

Af gram

Mauricio Pochettino er landet i Paris Saint-Germain, og derfor spekuleres der i disse dage intenst i, hvilke stjerner, den argentinske træner pønser på at hente til Paris. 

Både Dele Alli og Christian Eriksen har i de seneste uger været rygtet til Paris Saint-Germain, men nu forlyder det, at Pochettinos helt store prioritet er at hente Manchester City-angriberen Sergio Agüero til sommer. 

Læs også: Store mangler i PSG: Pochettino vil hente duo fra sit Tottenham-hold

Sådan lyder det fra agenten Bruno Satin, der i et interview med den franske tv-station Canal+ peger på, at Pochettino vil have fingrene i landsmanden, hvis kontrakt med Manchester City udløber til juni. 

Indgår Agüero stadig i Guardiolas planer?
Agüero har været en af de helt store angribere i Premier League-æraen, men den 32-årige argentiner har haft det svært i den indeværende sæson, hvor han har været hårdt plaget af skader. Ifølge The Athletic er Agüeros prioritet dog at forlænge med Manchester City. Klubbens ledelse ønsker også at holde på Sergio Agüero, mens det angiveligt er mere uvist, om Guardiola fortsat har Agüero som en del af sine planer.

The Athletic peger således på, at folk som Kylian Mbappé, Lionel Messi og Erling Haaland har været rygtet til Manchester City. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...