• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

City-stjerne rygtes til Eriksens klub

Foto: Getty Images

Antonio Conte vil hente en angriber på sommerens transfermarked, og nu forlyder det, at Inter-bossen overvejer at hente Manchester City-legenden Sergio Agüero på en fri transfer.

Af gram

Sergio Agüero er færdig i Manchester City til sommer, men det vides endnu ikke, hvor argentineren fortsætter karrieren efter sommerferien. 

Ifølge det italienske medie Calciomercato kan Agüero dog være på vej til italiensk fodbold til sommer, hvor Antonio Conte angiveligt har et godt øje til argentineren. 

Offensiven skal forstærkes
Inter er meget tæt på at sikre sig det italienske mesterskab, men Milano-klubben er så småt begyndt at kigge frem mod sommerens transfermarked. 

Rutinerede angribere som Olivier Giroud og Edin Dzeko har i den seneste tid været rygtet til Inter, og nu forlyder det altså, at Conte også har Agüero i kikkerten. 

Manchester City-legenden har også været rygtet til Barcelona på det seneste

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...