• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

City tæt på rekordtransfer: Portugisisk stjerne meldes på vej væk

Foto: Getty Images

Med Manchester Citys snarlige indkøb af Jack Grealish tyder meget på, at Bernardo Silva forlader Etihad Stadium.

Af gram

Bernardo Silva har sandsynligvis spillet sin sidste kamp for Manchester City. 

I hvert fald lyder det nu fra ESPN, at de engelske mestres nært forestående indkøb af Jack Grealish bringer tvivl om fremtiden for flere af klubbens offensive folk. 

- Kilder har fortalt ESPN, at Bernardo Silva er åben for at forlade Etihad Stadium, og der er interesse fra en række klubber i Spanien og Italien, lyder det således fra ESPN.

Tidligere fredag reporterede også talkSPORT og Daily Mail, at Manchester City er tæt på at hente Jack Grealish for 866 millioner kroner, hvilket vil gøre Aston Villa-kaptajnen til det dyreste indkøb i Premier League-historien. 

På vej til Madrid?
Den 26-årige Bernardo Silva har siddet en del på bænken i denne sæson, og med Grealishs snarlige ankomst ser vejen til spilletid altså ud til at blive endnu længere. 

Portugiseren ønskede angiveligt at skifte til Barcelona sidste år, hvilket han ikke fik lov til. For nyligt reporterede The Times, at Atlético Madrid er interesseret i Bernardo Silva.

Ifølge ESPN ønsker Manchester City stadig at hente Harry Kane i Tottenham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...