• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Conte vil snuppe Liverpool-stjerne for næsen af Pochettino

Foto: Getty Images

Inter leder efter sigende efter spillere, der kan hentes på frie transfers. Og Milano-klubben har angiveligt allerede indgået en aftale med Liverpools Georginio Wijnaldum.

Af gram

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og den 30-årige hollænder ser ud til at forlade Anfield efter fem sæsoner. 

Sådan lyder det fra det italienske medie Sport Mediaset. Ifølge mediet har Wijnaldum således indgået en mundtlig aftale med Christian Eriksens klub. 

Har allerede indgået aftale
Ronald Koeman forsøgte sidste sommer at hente Wijnaldum til Barcelona, men catalanernes økonomiske krise forpurrede Koemans planer. Og ifølge Sport Mediaset-journalisten Claudio Raimond anser Inter Liverpool-stjernen som en oplagt mulighed i denne pandemi-tid, da han altså kan skifte på en fri transfer.

- Det er et marked, hvor der ikke sker meget, og hvor der er fokus på frie transfers. Derfor har Marotta (Inters CEO, red.), kig på Wijnaldum. 

Journalisten Sandro Sabatini har bakket op om Claudio Raimonds påstand. 

- Det, jeg har hørt, er at Inter allerede har indgået en aftale med Wijnaldum. Det skete allerede sidste år. De besluttede at hente ham på en fri transfer, lyder det således fra Sabatini. 

Ifølge Goal kan Wijnaldums løn dog blive et problem for Inter, der i øjeblikket er ramt at store økonomiske problemer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...