• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Coronapandemien kostede stor transfer for udskældt United-stjerne

Foto: Getty Images

Paul Pogba havde spillet for Juventus nu, hvis det ikke havde været for coronapandemien. Sådan lyder det fra transfereksperten Fabrizio Romano.

Af gram

Paul Pogba skiftede i 2012 fra Manchester United til Juventus, og hvis det ikke havde været for coronapandemien, så havde franskmanden foretaget det samme skifte i det forgangne transfervindue. 

Sådan lyder det fra transfereksperten Fabrizio Romano, der arbejder for Sky Sport Italia og The Guardian. Coronapandemien satte en stopper for mange klubbers transferplaner, og en spiller som Pogba ville formentlig have kostet Juventus mellem en halv og en hel milliard kroner. 

Læs også: 'Rasende' De Gea forsøgte at advare holdkammerat - forgæves

Torino-klubben endte i stedet med at hente Arthur Melo, Alvaro Morata, Federico Chiesa, Weston McKennie og Rolando Mandragora i det forgangne transfervindue. 

Blev rygtet til Madrid
Det var på en fri transfer, at Paul Pogba tilbage i 2012 forlod Manchester United. Fire år senere blev franskmanden så verdens på det tidspunkt dyreste spiller, da Manchester United hentede ham tilbage fra Juventus for 780 millioner kroner. 

Pogba har på Old Trafford har været en udskældt herre, hvor mange fans og eksperter har kritiseret franskmanden for ikke at have den rette mentalitet. 

Den 27-årige midtbanespiller blev sidste sommer kædet sammen med Real Madrid, men Manchester United blokerede dengang en transfer. Pogbas kontrakt med Manchester United udløber i 2021, men den engelske klub har en option på at forlænge kontrakten med yderligere et år.

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...