• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Damsgaard rygtes til storklub efter pragtkamp mod Rusland

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard blev mandag EM-slutrundens hidtil yngste målscorer, da den 20-årige danske stjerne bankede 1-0-målet ind i 4-1-sejren over Rusland. Og spørgsmålet er nu, om Sampdoria kan holde på den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Af gram

Mikkel Damsgaard scorede mandag et decideret pragtmål mod Rusland, og dagen derpå rygtes den 20-årige landsholdsstjerne nu væk fra Sampdoria. 

Således skriver talkSPORT, at Tottenham holder øje med Damsgaards situation, ligesom West Ham angiveligt også er interesseret. Dermed kan Damsgaard potentielt blive holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg i klubregi også.

Slutrundens yngste målscorer
Der var tale om Mikkel Damsgaards tredje mål på fem landskampe, og den tidligere FC Nordsjælland-spiller blev med mandagens fuldtræffer den hidtil yngste målscorer ved EM-slutrunden. 

Damsgaard, der er født den 3. juli 2000, skiftede sidste sommer fra FC Nordsjælland til Sampdoria, som betalte 50 millioner kroner for den unge dansker. 

Hele 35 Serie A-kampe opnåede Mikkel Damsgaard i sin første sæson i Italien, hvor det også blev til to scoringer. 

Læs også: Laudrup hylder Damsgaard og giver ny spådom

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...