• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dansk landsholdsspiller kan blive holdkammerat med Eriksen i Inter

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard har imponeret i Sampdoria, og nu forlyder det, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller kan blive holdkammerat med Christian Eriksen i næste sæson.

Af gram

Mikkel Damsgaard rykkede sidste år fra FC Nordsjælland til Sampdoria, hvor den 20-årige dansker indtil videre har opnået 28 Serie A-kampe i sin første sæson i klubben. 

Den danske kantspiller kan dog være på vej til en endnu større addresse inden længe. I hvert fald reporterer Inter-mediet FcInterNews.it nu, at Inter havde scouts på plads, da Sampdoria søndag tabte med 2-0 til Napoli. Juventus har angiveligt også kig på Damsgaard, som Sampdoria angiveligt vil have 135 millioner kroner for. 

Har overgået forventningerne
Sampdoria betalte knap 50 millioner kroner for Mikkel Damsgaard i september, så der vil være tale om en ganske hæderlig forretning for Genova-klubben, hvis man sælger kantspilleren videre til sommer. 

Ifølge FcInterNews.it har Mikkel Damsgaard indtil videre overgået forventningerne i Sampdoria, hvor den danske landsholdsspiller har spillet fra start i 15 ligakampe på Claudio Ranieris mandskab. Engelske klubber som Leicester og Tottenham følger angiveligt også Damsgaard, der spillede 86 minutter i søndagens nederlag til Napoli. 

Også den italienske transferjournalist Nicoló Schira, der har 120.000 følgere på Twitter, peger på, at Juventus og Inter har vist interesse for Mikkel Damsgaard, som Sampdoria dog angiveligt foretrækker at beholde i endnu en sæson. 

Har potentiale til storklub
Ifølge den tidligere Napoli-spiller Roberto Bordin, der i dag er landstræner for Moldova, er Mikkel Damsgaard da også en spiller, der har potentiale til en klub som Inter. 

- Damsgaard leverer glimrende ting. Der er intet underligt i, at en ung og stærk spiller som ham rykker til en storklub. I denne sæson er han ved at udvikle sig i Sampdoria. Det er et tegn på, at han er en vigtig spiller, at han som 20-årig er på på landsholdet. Han har kvaliteterne til at spille på et tophold, lyder det således, ifølge FCINTER1908.it, fra Bordin.

Roberto Bordin fik selv syn for Mikkel Damsgaards kvaliteter, da Moldova for nyligt mødte Danmark i VM-kvalifikationen. Her nettede Sampdoria-danskeren således to gange i Danmarks 8-0-sejr.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...