• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Danskerklub meldes interesseret i Mourinho

Foto: Getty Images

José Mourinho er færdig i Tottenham, men den tidligere Real Madrid-boss rygtes nu tilbage til La Liga, hvor Valencia angiveligt er interesseret i den 58-årige portugiser.

Af gram

José Mourinho er ikke længere chef for Pierre-Emile Højbjerg, men den portugisiske stjernetræner kan fremover komme til at træne en anden dansk landsholdsprofil. 

Således skriver det spanske medie Todofichajes, at Valencia-ejeren Peter Lim er interesseret i at hente José Mourinho til Daniel Wass' klub. 

Vil arrangere møde
Ifølge Todofichajes har Peter Lim været i telefonisk kontakt med José Mourinhos agent, Jorge Mendes, med henblik for at få arrangeret et møde med den nu tidligere Tottenham-boss. 

Valencia har haft Javi Gracia som cheftræner siden juli, men spanieren kan altså blive afløst af Mourinho, der tidligere har været i La Liga fra 2010 til 2013. Mourinho stod i disse år i spidsen for Real Madrid, og portugiseren sikrede blandt andet madrilenerne et spansk mesterskab i 2012. 

Valencia ligger i øjeblikket på 14. pladsen i La Liga-tabellen, så der vil være tale om lidt af en udfordring, hvis José Mourinho skal føre Daniel Wass' klub tilbage til toppen af spansk fodbold. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...