• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

De italienske mestre vil have Monaco-målræv

Foto: Getty Images

Inter arbejder angiveligt på at hente Keita Baldé tilbage til italiensk fodbold.

Af gram

Keita Baldé har tidligere optrådt for Inter i 2018/19-sæsonen, og denne sommer kan den senegalesiske angriber være på vej tilbage til Milano-klubben.

Sådan lyder det fra det franske medie Foot Mercato, der skriver, at den 26-årige Baldé ser ud til at være færdig i Monaco, selvom angriberens kontrakt med Ligue 1-klubben først udløber næste sommer. 

Retur til Italien
Således skriver Foot Mercato, at Keita Baldé er i 'fremskredne forhandlinger' med Inter om en retur til San Siro, og at Monaco er klar til at sælge senegaleseren. Baldé kender da også Inter-cheftræner Simone Inzaghi fra sin tid i Lazio.

Keita Baldé var i sidste sæson holdkammerat med Mikkel Damsgaard i Sampdoria, idet senegaleseren var udlejet til Genova-klubben. Her blev det til syv mål i 25 Serie A-kampe. Baldé scorede blandt andet mod Inter så sent som i maj.

Keita Baldé indledte karrieren i Lazio, men Rom-klubben solgte i 2017 senegaleseren til Monaco for 225 millioner kroner. Baldé slog dog ikke til i fransk fodbold og blev året efter udlejet til Inter, hvor han scorede fem mål i 24 Serie A-kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.