• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Defensiven skal forstærkes: Nu retter City blikket mod La Liga

Foto: Getty Images

Pep Guardiola ønsker angiveligt at handle i enten Atlético Madrid eller Sevilla, hvis forhandlingerne om Kalidou Koulibaly strander fuldstændigt.

Af gram

Manchester City overvejer lige nu alternativer til Kalidou Koulibaly, fordi Napoli fortsat kræver knap 600 millioner kroner for den 29-årige senegaleser. 

Den engelske avis The Guardian skriver, at Manchester City derfor har rettet blikket mod La Liga, hvor man har kig på Sevillas Diego Carlos og Atlético Madrids José Giménez. 

Læs også: Manchester City byder 700 millioner kroner for Atlético Madrid-profil

Vil afgive bud, der er lavere end frikøbsklausulerne
The Guardian skriver, at Manchester City ikke mener, at 600 millioner kroner er en fair pris for Koulibaly, der altså fylder 30 år næste sommer. Manchester City afviste sidste sommer også at betale 650 millioner kroner for Harry Maguire, der i stedet endte på Old Trafford. 

Pep Guardiola har angiveligt et godt øje til både José Gimenez og Diego Carlos. Førstnævntes frikøbsklausul lyder på 895 millioner kroner, mens sidstnævntes friløbsklausul lyder på 560 millioner kroner. Ifølge The Guardian vil Manchester City forsøge sig med bud under disse frikøbsklausuler, hvis forhandlinger med Napoli strander fuldstændigt. 

Manchester City har i dette transfervindue allerede forstærket bagkæden med Nathan Aké, som han har hentet i Bournemouth. Derudover har Manchester-klubben også hentet den spanske kantspiller Ferran Torres i Valencia. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...