• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dele Alli har kurs mod Paris - men italiensk storklub vil overhale PSG

Foto: Getty Images

Dele Alli ser ud til at være en færdig mand i Tottenham, og englænderen har nu kurs mod Paris.

Af gram

Dele Alli er røget af holdet både i Tottenham og på det engelske landshold, og midtbanespilleren er nu opsat på at komme væk, så han kan sikre sig spilletid inden næste sommers EM-slutrunde.

Således skriver den engelske avis The Telegraph nu, at Paris Saint-Germain er optimistiske i forhold til at hente Dele Alli på en et-årig lejeaftale. 

Læs også: Vraget engelsk stjerne meldes på vej til fransk storklub

Inter er også interesseret
Pariserne er fortrøstningsfulde i jagten på Alli, idet englænderen angiveligt leder efter et sted, hvor han kan få en frisk start. Der bliver dog i første omgang tale om en lejeaftale, idet hverken Tottenham eller Paris Saint-Germain er interesseret i et permanent salg lige nu. Der eksisterer et godt forhold mellem de to klubber, efter at pariserne i de senere år har solgt spillere som Lucas Moura og Serge Aurier til Tottenham. 

Ifølge The Telegraph er Inter-bossen Antonio Conte også interesseret i at hente Dele Alli. 

Dele Alli er blevet vraget til Tottenhams to seneste kampe, og den 24-årige midtbanespiller blev i sidste uge tilbudt til Real Madrid, som dog takkede nej.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...