• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Derfor har Barça-stjerne ombestemt sig om Juventus-skifte

Foto: Getty Images

Arthur var i første omgang ikke interesseret i at forlade Barcelona, men flere forskellige faktorer har nu bevirket, at brasilianeren har accepteret at fortsætte karrieren i Juventus.

Af gram

Barcelonas brasilianske midtbanespiller Arthur har i månedsvis været rygtet til Juventus, og torsdag reporterede en lang række anerkendte medier, at skiftet er få detaljer fra at blive realiseret.

Der er tale om en byttehandel, hvor Juventus sender den bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic i den anden retning. 

Læs også: Barcelona-træner om Arthur: Han er påvirket af megabud fra Juventus

Kan se frem til lønforhøjelse
Meget tyder på, at det har krævet en del overtalelse at få Arthur til at forlade Barcelona. Tilbage i april kom det således frem, at brasilianeren ikke var interesseret i at forlade den spanske klub

Tidligere på ugen bekræftede Juventus-sportsdirektør Fabio Paratici, at det nu primært handlede om at få overtalt spillerne til at skifte klub. 

Ifølge den spanske avis Marca var det torsdag, at Arthur endelig accepterede at skifte til Juventus. Brasilianeren har indgået en aftale om en fem-årig kontrakt med Torino-klubben, hvor han står til at tjene en årsløn på 52 millioner kroner om året. Det er en væsentlig forbedring af Arthurs løn i Barcelona, hvor midtbanespilleren tjener 22 millioner kroner om året. 

Sarri-iver har gjort indtryk
Udover den voldsomme lønforhøjelse hænger Arthurs beslutning om alligevel at tage til Juventus også sammen med, at hans fremtid i Barcelona efterhånden ikke så lys ud. Ifølge Marca blev Arthur således informeret om, at han kunne ende med at skulle gå ned i løn, hvis han valgte at blive i Barcelona. 

Derudover har Arthur også fået at vide, at han i næste sæson ville kunne forvente at blive placeret på bænken, hvis han blev på Camp Nou. Samtidig skriver Marca, at det har gjort et indtryk på Arthur, at Juventus-cheftræner Maurizio Sarri har presset på for at hente ham til Torino, fordi den italienske træner ser brasilianeren som en fremtidig nøglespiller for Juventus.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...