• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Disse ting skal falde i hak, hvis Spurs skal hente Eriksen på en lejeaftale

Foto: Getty Images

Christian Eriksen rygtes i disse dage på vej tilbage til Tottenham, men det virker dog usandsynligt, lyder det fra The Athletic.

Af gram

Det er ikke en mulighed, der er blevet regnet for hverken realistisk eller relevant i den senste tid. 

Men torsdag blev rygtet om en mulig Christian Eriksen-retur til Tottenham bragt i spil af den italienske avis La Gazzetta dello Sport. Og ifølge mediet The Athletic er der faktisk en chance for, at Eriksen kan være på vej tilbage til Tottenham, omend der er tale om en lille chance. 

Læs også: - Er Eriksen på vej hjem?

- På baggrund af alt det, han opnåede i Tottenham, er der en forståelig fascination ved tanken om, at Eriksen kan vende tilbage til klubben, et år efter hans skifte til Inter. Vores opfattelse er, at det er usandsynligt, at det kommer til at ske, omend kilder har sagt, at der eksisterer 'en lille chance', lyder det således fra The Athletic. 

- Eriksen blev faktisk tilbudt til Spurs i slutningen af sommerens vindue, men Levy (Tottenhams bestyrelsesformand, red.) afviste. Hvis man ser bort fra romantikken, er det nemt at se, hvorfor der er en modvilje mod at hente ham tilbage. Hans løn er enorm, og den lave skatteprocent for de bedste betalte i Italien betyder, at Tottenham vil skulle betale ham en formue, hvis han skal fortsætte med at tjene de omtrent 7,5 millioner euro (56 millioner kroner, red.), som han årligt tjener i Inter. 

- Derudover er der det faktum, at han fylder 29 år i næste måned, samt at han - baseret på de seneste 18 måneder - ser ud til at være ved at falde lidt af på den. 

Alli-exit kan medføre åbning
Ifølge The Athletic er der dog én ting, der kan gøre en Christian Eriksen-retur til Tottenham en lille smule mere sandsynligt. 

- Hvis Spurs siger farvel til Dele Alli (midtbanespilleren rygtes til PSG, red.), så kan Eriksen blive mere interessant. Men vi taler om en del ting, der skal falde i hak.

Udover et Alli-exit er den primære ting, der skal falde i hak, altså formentligt, at Christian Eriksen skal gå med til at gå væsentligt ned i løn. Ifølge transfereksperten Gianluca Di Marzio er det dog et faktum, at José Mourinho er interesseret i at hente Eriksen tilbage til Tottenham

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...