• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Disse tre klubber kæmper om Braithwaite

Foto: Getty Images

Tre engelske klubber pønser angiveligt på at hente Martin Braithwaite til januar.

Af gram

Martin Braithwaites dage i Barcelona ser ud til at være talte, og ifølge den spanske avis Diario SPORT har danskeren kurs mod Premier League til januar. 

La Liga har for nyligt tvunget Barcelona til at skære markant i klubbens lønbudget, og dermed er catalanerne pisket til at få solgt ud i spillertruppen. Barcelona skal skære knap 2,2 milliarder kroner væk, så det er ikke småpenge der er tale om.

Læs også: Skal erstattes af hollænder: Barça arbejder på Braithwaite-udlejning til januar

Lejeaftale kan komme på tale
Og ifølge Diario SPORT er Martin Braithwaite en af de spillere, som flere klubber viser interesse for. Avisen skriver således, at flere Premier League-klubber er interesseret i danskeren, og at Barcelona vil acceptere en lejeaftale, omend man foretrækker et permanent salg. 

De tre interesserede klubber skal angiveligt være West Ham, Leeds og West Bromwich. Ingen af klubberne er kommet med et konkret bud, men alle tre har angiveligt forhørt sig hos Barcelona om Braithwaites situation. 

Ifølge Diario SPORT er Martin Braithwaite selv stadig stor modstander af idéen om et Barcelona-exit, selvom han i andre klubber vil kunne få markant mere spilletid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...