• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Disse tre Premier League-klubber kæmper om brasiliansk landsholdsanfører

Foto: Getty Images

Thiago Silva er en færdig mand i PSG, og den brasilianske forsvarsspiller har nu kurs mod engelsk fodbold, hvor hele tre klubber er interesserede.

Af gram

Efter otte år i fransk fodbold har PSG-kaptajnen Thiago Silva nu kurs mod Premier League. 

Ifølge Goal er både Everton, Tottenham og Wolverhampton interesserede i den rutinerede brasilianer, der officielt er færdig i Paris. Det forlyder, at Thiago Silva ser Premier League som et godt sted at fortsætte karrieren på højt niveau.

Læs også: PSG bekræfter: Thiago Silva og Edinson Cavani smutter

AC Milan er stadig en mulighed
Thiago Silva er efterhånden blevet 35 år, men brasilianerens tidligere chef i PSG, Carlo Ancelotti, er alligevel interesseret i at hente forsvarsgeneralen til Goodison Park. 

Thiago Silva har i mange år været anfører i PSG, men den franske klubs sportsdirektør, Leonardo, har besluttet, at tiden er kommet til at sige farvel til flere aldrende og løntunge spillere. Også Edinson Cavani er således færdig i Paris. 

AC Milan har også været nævnt som en mulig kommende arbejdsgiver for Thiago Silva, men italienerne står med mindre gode kort på hånden, fordi de ikke kan tilbyde samme lønniveau som Premier League-klubberne.

Ifølge Goal har den brasilianske landstræner Tite ingen planer om at droppe Thiago Silva, selvom anføreren altså er kommet op i årene. Og derfor er det altså vigtigt for forsvarsspilleren at finde en klub, hvor han kan holde sit niveau ved lige.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...