• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dortmund har fundet Sancho-afløser: Koster 375 millioner

Foto: Getty Images

I Dortmund har man i de senere år haft held med at satse på unge spillere, og nu forlyder det, at tyskerne er klar til at spendere stort på Valencia-fløjen Ferran Torres.

Af gram

Jadon Sancho er igennem længere tid blevet rygtet væk fra Dortmund, og i den tyske storklub har man angiveligt allerede udset sig den rette afløser for englænderen.

Ifølge den engelske avis Daily Mirror skulle der således være tale om den 20-årige Valencia-profil Ferran Torres, der også har været rygtet til klubber som Barcelona og Liverpool. 

Læs også: Se listen: De mest værdifulde spillere, som er født i dette årtusinde

Vil ikke blokere Sancho-transfer
Dortmunds sportsdirektør, Hans-Joachim Watzke, erkendte i sidste uge, at man ikke kan holde på Jadon Sancho, hvis englænderen er fast indstillet på et exit.

- Man er altid nødt til at respektere spillerens ønske. Allerede før coronakrisen sagde vi, at vi foretrækker at beholde Jadon. Jeg kan sige meget klart, at selv de megarige klubber ikke skal forvente rabat, selvom vi nu befinder os i en krise. Vi behøver ikke sælge nogen til en pris, der er lavere end deres markedsværdi, lød det fra Watzke.

Sancho er vurderet til at koste omtrent en milliard kroner.

Et af verdens største talenter
Den 20-årige Ferran Torres er, ifølge Transfermarkt, en af de mest værdifulde spillere med fødselsdato i dette årtusinde.

Spanieren, der allerede har spillet 88 kampe for Valencia, er således vurderet til at koste 375 millioner kroner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...