• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dortmund vil erstatte Sancho med tidligere United-spiller

Foto: Getty Images

Jadon Sancho kan være fortid i Dortmund ganske snart, og tyskerne pønser angiveligt på at erstatte englænderen med Lyon-profilen Memphis Depay.

Af gram

Det tyske medie Bild reporterede tidligere på ugen, at Dortmund har afvist et bud fra Manchester United på 730 millioner kroner for Jadon Sancho.

Bundesliga-klubben har angiveligt besluttet, at englænderen kun bliver solgt, hvis man modtager et tilbud på minimum 895 millioner kroner. Ifølge den engelske avis Daily Mail har Dortmund sat mandag den 10. august som deadline for et eventuelt Sancho-salg. På denne dato påbegynder Dortmund således klubbens træningslejr forud for næste sæson. 

Læs også: Første United-bud afvist: Denne pris forlanger Dortmund for Sancho

Vil erstatte Sancho med hollænder
Og i Dortmund har man i den seneste tid kigget efter mulige afløsere for Jadon Sancho, idet der må siges at være en stor chance for, at Manchester finder de yderligere 165 millioner kroner frem, som skiller de to klubber ad i øjeblikket.

Og ifølge Bild kan Sanchos afløser faktisk blive en tidligere Manchester United-spiller. Ifølge det tyske medie har Dortmund således kig på Lyon-stjernen Memphis Depay, der optrådte for Manchester United mellem 2015 og 2017. 

Lyon kræver angiveligt 330 millioner kroner for den hollandske angriber, der i denne sæson har scoret 14 mål i 18 kampe for Lyon.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...