• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Driblestærk Real Madrid-brasilianer kan følge med Varane til England

Foto: Getty Images

Real Madrid er angiveligt så desperate efter at få fingrene i Kylian Mbappé, at madrilenerne er klar til at skille sig af med Vinicius.

Af gram

Real Madrid er klar til at ofre Vinicius i jagten på Kylian Mbappé. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den engelske avis Daily Mirror, der skriver, at Real Madrid har tilbudt den 21-årige brasilianer til Manchester United, fordi madrilenerne vil frigøre midler til at hente Mbappé. De to klubber forhandler i øjeblikket om Raphaël Varane, og ifølge Daily Mirror har Real Madrid i den anledning altså også tilbudt Vinicius til den engelske storklub. 

United er interesserede
Ifølge Daily Mirror vil Real Madrid have knap 600 millioner kroner for Vinicius, som madrilenerne for tre år siden hentede for 335 millioner kroner i Flamengo. Manchester United er angiveligt interesserede i den brasilianske brasilianer, omend englænderne ikke har tænkt sig at betale i nærheden af 600 millioner kroner.

Og ifølge Daily Mirror kan løsningen derfor blive, at Real Madrid udlejer Vinicius til Manchester United i første omgang. 

I den seneste tid har Everton-profil Richarlison desuden været rygtet til Real Madrid, hvilket også kan vise sig problematisk for Vinicius, da de to brasilianere spiller på samme position. Under Copa America startede Richarlison inde, mens Vinicius sad på bænken.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...