• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dropper Cavani: Simeone vil snuppe Serie A-målræv for næsen af Juventus

Foto: Getty Images

Atlético Madrid har droppet interessen i Edinson Cavani for i stedet at gå efter Arkadiusz Milik. Cavani er til gengæld nu på vej til Roma.

Af gram

Edinson Cavani blev i januar kædet kraftigt sammen med Atlético Madrid, og madrilenerne har også denne sommer lignet det bedste bud på uruguayanerens næste arbejdsgiver. 

Nu skriver den spanske avis Diario AS dog, at Atlético Madrid har droppet jagten på Cavani, for i stedet at gå efter Napolis Arkadiusz Milik.

Læs også: Ronaldo skal have ny angrebsmakker: Juventus har kig på tre bombere

Cavani på vej til Roma
Edinson Cavani forlader PSG efter denne sæson, men den rutinerede angriber skal altså alligevel ikke til Atlético Madrid. Madrilenerne har mistet interessen i Cavani efter den dårlige oplevelse i januar, hvor man forgæves forsøgte at få fat i angriberen, der dog havde for høje lønkrav.

Atlético Madrids præsident, Enrique Cerezo, brokkede sig dengang over Cavani og spillerens repræsentanter.

- I mine øjne er det en skam med Cavani-situationen, når man tænker på visse spillere og deres repræsentanter og familie. Vi er ikke interesserede i at blive taget ved næsen.

I stedet ser det nu ud til, at Cavani i stedet har kurs mod Roma. Serie A-klubben er klar til at tilbyde uruguayaneren en tre-årig kontrakt og gøre ham til klubbens bedst betalte spiller. Cavani har tidligere tilbragt mange år i Serie A, for Napoli og Palermo.

Atlético Madrid vil i stedet gå efter Arkadiusz Milik, der på det seneste har været rygtet væk fra Napoli. Klubber som Juventus og Tottenham har også været kædet sammen med polakken.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...