• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Du får en spiller, der kan gøre Neymar og Mbappé gode

Foto: Getty Images

Ifølge Per Frimann er der ingen tvivl om, at Mauricio Pochettino tager den rette beslutning, hvis argentineren vælger at hente Christian Eriksen til Paris.

Af gram

(Se hele debatten om Christian Eriksen i afspilleren ovenfor).

Efter Mauricio Pochettinos ankomst i Paris Saint-Germain er Christian Eriksen blevet kædet sammen med et skifte til den franske storklub. 

Læs også: - Under Pirlo ville Eriksen helt sikkert få spilletid

Og i TV 3-programmet Ren Fodboldsnak drøftede Per Frimann, Niels Christian Frederiksen og Peter Grønborg så Eriksens mulige transfer til Paris. Og ifølge Frimann vil det være oplagt for Pochettino at gå efter Eriksen.

Ramte ved siden af med Conte
Per Frimann uddybede sit argument, da Peter Grønborg spurgte den tidligere danske landsholdsspiller, om han kunne se for sig, at Christian Eriksen i Paris Saint-Germain ville kunne få en rolle tilsvarende den, han havde under Pochettino i Tottenham. 

- Ja, det kan jeg godt. Og jeg vil sige, at en af grundene til, at han kan få succes... udover at han vil få en træner, der godt kan lide ham... og jeg taler om godt at kunne lide, fordi det handler om både noget personligt og også fodboldspilleren. Og der ramte han ved siden af med Conte. Det er der jo ingen tvivl om.

- Så jeg tror, at han kan (få succes i PSG, red.), fordi han løber så meget, som han gør. Han er en offensiv spiller, han er kreativ. Men han løber jo sindssygt meget. Han når jo op på 12-13 kilometer per kamp. Og det vil sige, at du får en spiller, der kan det, der kan gøre Neymar og Mbappé gode. Du får også en, der arbejder, med den moral, der skal til, som en Verratti og en Paredes. 

Niels Christian Frederiksen var enig med Frimann og pegede på, at Eriksens som personlighed vil være langt bedre for pariserne end danskerens tidligere holdkammerat, Dele Alli, der også har været rygtet til Paris Saint-Germain

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...