• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dyr Juventus-stjerne har kurs mod Spanien

Foto: Getty Images

Alvaro Morata fortsætter næppe i Juventus, der angiveligt ikke er interesserede i at forlænge lejeaftalen med den 28-årige spanier, der derfor ser ud til at vende tilbage til Atlético Madrid.

Af gram

Alvaro Morata er i denne sæson udlejet til Juventus fra Atlético Madrid, men den italienske klub har næppe planer om at købe spanieren. 

Således skriver den spanske avis AS, at Juventus' økonomiske problemer gør, at man ikke har intention om at gøre brug af købsoptionen på 335 millioner kroner. Ifølge AS har Juventus faktisk ikke engang tænkt sig at gøre brug af muligheden for at leje Morata igen i næste sæson, idet det vil koste klubben yderligere 75 millioner kroner. 

Juventus har således allerede betalt Atlético Madrid 75 millioner kroner for at leje Alvaro Morata i denne sæson. Og en forlængelse af lejeaftalen vil derfor betyde, at Juventus til næste sommer vil have brugt 150 millioner kroner på en spiller, som man ikke kan sælge videre. 

Svært at afskibe Ronaldo
Ifølge AS er Juventus klar over, at det bliver vanskeligt at komme af med den løntunge Cristiano Ronaldo, der angiveligt tjener 225 millioner kroner årligt, efter skat. Og derfor skal der altså skæres fra andre steder, hvorfor Morata kan blive bedt om at pakke kufferten og vende tilbage til Madrid til sommer. Kun et Cristiano Ronaldo-exit kan tilsyneladende ændre situationen for Morata. 

Også den italienske avis La Gazzetta dello Sport peger på, at Alvaro Moratas fremtid i Juventus ser uvis ud. 

- Hans rolle i klubben så sikker ud, indtil for et par måneder siden. I dag ser han dog ikke ud til at være de 335 millioner kroner værd, som det vil koste at hente ham permanent. Og måske er han slet ikke de 75 millioner kroner værd, som det vil koste at forlænge lejeaftalen. 

Alvaro Morata er ikke den eneste offensive Juventus-stjerne, der ser ud til at nærme sig et exit. Tirsdag kom det således frem, at de kriseramte mestre har trukket et kontrakttilbud til Paulo Dybala tilbage, efter at argentineren i sidste uge blev suspenderet af klubben. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...