• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Dyrt Barça-flop meldes på vej tilbage til Juventus i ny byttehandel

Foto: Getty Images

Miralem Pjanic har været lidt af et flop i Barcelona, og bosnieren rygtes nu tilbage til Juventus, hvor han spillede fra 2016 til 2020.

Af gram

Barcelona hentede i sommer Miralem Pjanic i Juventus for 445 millioner kroner, men Ronald Koeman har absolut ikke haft fidus til bosnieren. 

Pjanic har således ikke fået ét eneste minut på banen i Barcelonas seneste 11 ligakampe, og ifølge den spanske avis Sport ønsker Barcelona nu at komme af med den 31-årige midtbanespiller. 

Kan rykke tilbage til Torino
Det forlyder således, at Barcelona vil forsøge at gennemføre en ny byttehandel med Juventus, således at Torino-klubben får Miralem Pjanic tilbage, mens Barcelona til gengæld får uruguayaneren Rodrigo Bentancur. 

Den 23-årige Bentancur skiftede til Juventus fra Boca Juniors i 2017, men Barcelona har angiveligt fulgt midtbanespilleren i årevis. 

Miralem Pjanic rykkede sidste sommer fra Juventus til Barcelona som led i en byttehandel, der sendte den brasilianske midtbanespiller Arthur til Juventus. Der var tale om en noget suspekt byttehandel, der vakte en del opsigt. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...