• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Efter Alaba: Nu vil Real Madrid snuppe endnu en gratis Bayern-stjerne

Foto: Getty Images

Bayern München har i årenes løb sendt stjerner som Toni Kroos og David Alaba til Real Madrid, og nu forlyder det, at madrilenerne også pønser på at lokke Leon Goretzka væk fra Allianz Arena.

Af gram

Bayern München har denne sommer mistet David Alaba, som valgte at rykke til Real Madrid på en fri transfer, og sydtyskerne risikerer angiveligt at lide en lignende skæbne næste sommer. 

Således citerer Marca det tyske medie Bild for, at Real Madrid pønser på at hente Leon Goretzka gratis næste sommer. 

En aldrende midtbane
Real Madrid har en aldrende midtbane, idet Luka Modric er blevet 35 år, mens Toni Kroos og Casemiro er henholdsvis 31 og 29. Og derfor er madrilenerne altså særdeles interesserede i den 26-årige Goretzka, som altså er gratis næste sommer, hvor hans kontrakt udløber.  

Midtbanespilleren har angiveligt afvist Bayern Münchens kontrakttilbud, og derudover har han informeret sin agent om at lytte til henvendelser fra interesserede klubber. For et par uger siden blev Goretzka også kædet sammen med Manchester United

Leon Goretzka ankom i sin tid også til Bayern München på en fri transfer, da han i 2018 forlod Schalke 04 til fordel for den sydtyske storklub. Siden da er det blevet til 112 kampe i Bayern München-trøjen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.