• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Efter en formidabel sæson: Nordmand vender tilbage til Bernabéu

Foto: Getty Images

I Real Madrid har man angiveligt taget en beslutning om, at det til sommer er tid til at hente norske Martin Ødegaard tilbage fra lejeopholdet i Real Sociedad.

Af gram

I lørdags var det præcis fem år siden, at Martin Ødegaard fik debut for Real Madrid.

Den dengang 16-årige nordmand erstattede således Cristiano Ronaldo i det 57. minut af en hjemmekamp mod Getafe, og blev dermed den yngste spiller til at optræde i La Liga for den madrilenske klub.

Læs også: Real Madrid-legende: Mit Premier League-skifte gik i vasken på målstregen

Vil fremskynde returen
Det er altså fem år siden, og siden da har Martin Ødegaard været udlejet til Heerenveen, Vitesse og senest Real Sociedad. Ifølge den spanske avis Diario AS pønser man dog i Real Madrid på at hente nordmanden tilbage til Bernabéu allerede til sommer.

Hovedstadsklubben udlejede sidste sommer Ødegaard til Real Sociedad i to sæsoner. Men nordmanden har vist overraskende imponerende takter for den baskiske klub, og derfor ønsker man i Real Madrid-ledelsen angiveligt at fremskynde midtbanespillerens retur.

Involveret i mange mål
Den i dag 21-årige Martin Ødegaard har da også været flyvende i La Liga i denne sæson, hvor han i 28 kampe har leveret syv mål og otte assists. I alt har nordmanden været involveret i hele 24 af Real Sociedads 39 mål i denne sæson, hvilket svarer til 62 procent.

Og i Real Madrid har man altså allerede taget beslutningen om at hente stortalentet hjem. Og i Madrid kan Ødegaard altså se frem til at blive en del af en trup med andre store talenter som Vinicius og Rodrygo.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...