• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Efter ny nedtur: Koeman losses på porten i Barça

Foto: Getty Images

Efter en elendig afslutning på sæsonen har Barcelona-ledelsen angiveligt besluttet sig for at fyre Ronald Koeman efter denne sæson, som slutter i den kommende weekend.

Af gram

Efter Copa del Rey-triumfen den 17. april var det meget svært at forestille sig, at Ronald Koeman ikke ville få en sæson nummer to som cheftræner for Barcelona. 

Men ifølge det spanske medie RAC1 er det nu '99 procent sikkert', at den 58-årige hollænder bliver fyret efter denne sæson. 

Elendige resultater
Barcelonas resultater i La Liga har således været voldsomt skuffende i de seneste uger, hvor Koemans mandskab blot har hentet én sejr i de seneste fem kampe. Barcelona tabte for nyligt til Granada på hjemmebane, og søndag led catalanerne så endnu et hjemmebanenederlag, da Celta Vigo hentede en 2-1-sejr på Camp Nou, selvom Lionel Messi havde bragt Barcelona planmæssigt foran i første halvleg.

Det er nu matematisk umuligt for Barcelona at blive spanske mestre, og ifølge RAC1 kommer det altså til at koste Ronald Koeman jobbet. Ifølge mediet ønskede klubpræsident Joan Laporta ikke at skabe forstyrrelser i løbet af sæsonen, hvor Ronald Koeman altså har fået muligheden for at vise sit værd. Ifølge RAC1 fortsætter Ronald Koeman kun i det usandsynlige scenarie, at Barcelona-ledelsen ikke kan finde en afløser for hollænderen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...