• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Efter svær debutsæson: Werner meldes interesseret i skifte til tysk topklub

Foto: Getty Images

Timo Werners debutsæson i Chelsea levede ikke op til forventningerne, og nu forlyder det, at tyskeren kan være på vej tilbage til Bundesligaen.

Af gram

Chelsea brugte sidste sommer knap 400 millioner kroner på Timo Werner, men London-klubben kan potentielt sige farvel til tyskeren allerede denne sommer. 

Således skriver 90min, at Timo Werner er 'åben for idéen' om at forlade Chelsea denne sommer, idet London-klubben er gået på jagt efter en ny stjerneangriber. 

Åben for Dortmund-skifte
Både Liverpool og Bayern München jagtede Timo Werner sidste sommer, der dog endte med at rykke til Chelsea. Den 25-årige tyske landsholdsangriber havde dog svært ved at finde vej til netmaskerne i sin første sæson på Stamford Bridge, hvor han blot scorede seks mål 35 Premier League-kampe. 

Chelsea har igennem længere tid været kædet sammen med Erling Haaland, og ifølge 90min har Timo Werner informeret Dortmund om, at han er interesseret i en Bundesliga-retur, hvis de to klubber kan blive enig om en byttehandel, hvor Chelsea utvivlsomt vil skulle smide en stor pose penge oveni.

Juventus og Paris Saint-Germain er angiveligt også interesserede i Werner, men ifølge 90min foretrækker Werner en retur til Bundesligaen, hvis han skal væk fra Chelsea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.