• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Efter United-rygter: Klubpræsident erklærer sig klar til salg af midtbanestjerne

Foto: Getty Images

Manchester United jagter angiveligt en central midtbanespiller denne sommer, og nu har Rennes-præsident Nicolas Holveck så erklæret sig parat til at sælge den eftertragtede Eduardo Camavinga denne sommer.

Af gram

Eduardo Camavinga endte i marts på andenpladsen på Goals liste over verdens største 'wonderkids', kun overgået af Ansu Fati, og den franske teenager forventes da også at forlade Rennes ganske snart. 

Camavinga, der debuterede i den bedste franske række som 16-årig, har således været rygtet til Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester United i de seneste måneder. Og selvom Rennes altså råder over et af verdens største talenter, så har den franske klubs præsident nu erklæret sig klar til et salg af midtbanespilleren. 

- Diskussionerne er stadig i gang, alt er åbent. Enten for et exit i dette transfervindue - hvis der lander et tilbud, der er tilfredsstillende for alle - eller for en forlængelse, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Rennes-præsident Nicolas Holveck. 

Nærmer sig kontraktudløb
Ifølge Goal har Manchester United angiveligt været i dialog med Rennes om Eduardo Camavinga, som Ligue 1-klubben kan angiveligt vil have 370 millioner kroner for. 

Camavingas kontrakt udløber dog næste år, hvilket kan tvinge Rennes til at gå på kompromis med prisen, medmindre man vil risikere at miste megatalentet for en fri transfer næste sommer. 

Den 18-årige Eduardo Camavinga er noteret for 82 kampe i Rennes-trøjen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...