• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ekspert: Arsenal bør helt sikkert gå efter City-stjerne

Foto: Getty Images

Mikel Arteta har skiftet jobbet som assistenttræner i Manchester City ud med jobbet som cheftræner i Arsenal. Og spanieren pønser muligvis på at gå på indkøb i sin tidligere klub.

Af gram

John Stones har ikke fået meget spilletid på det seneste, og Manchester City-spilleren er derfor blevet sat i forbindelse med et skifte til Arsenal.

Det er den engelske avis The Sun, der har bragt historien, og ifølge Arsenal-legenden Ray Parlour vil det være en glimrende idé, hvis Arsenal-cheftræner Mikel Arteta vælger at hente Stones til London.

Læs også: Stolt Pep: Agüero ville have Argentina til at spille som City

- Jeg ville være virkelig, virkelig glad, hvis de henter en spiller som John Stones til klubben. Han ville helt sikkert spille. Med Calum Chambers og Rob Holding i baggrunden, og hvis Luiz eller Sokratis bliver skadet, så er de ikke særligt godt dækket ind i midterforsvaret, lyder det følge Alan Brazil Sports Breakfast fra Parlour.

Bør flytte Luiz op på midtbanen
John Stones var bænket i fem ligakampe i træk, inden han i weekenden endelig fik chancen i sejren over Aston Villa. Og Parlour mener, at det ville være fremragende for Arsenal, hvis de kan få fat i den engelske landsholdsspiller.

- Vil Luiz og Stones fungere sammen? De har Sokratis... Stones kan spille ved siden af ham. Han er den bedste forsvarsspiller af de to. Luiz har gjort det hæderligt i de seneste uger. Han har gjort det bedre. Han laver fejl, og det har vi set i denne sæson. Men jeg synes, at han har gjort det okay. Hvis de virkelig har problemer på midtbanen, så kan de spille med Luiz dér. 

- Han kan spille der, for han kan slå lange afleveringer, og han er god med bolden. Han er teknisk god. Så de kan spille med Stones og Sokratis i midterforsvaret, og Luiz foran dem. Det kan godt fungere, lyder det fra Parlour.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...