• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ekspert til Chelsea: Drop Havertz - og hent en af disse forsvarsspillere

Foto: Getty Images

Chelsea forhandler angiveligt med Leverkusen om Kai Havertz, men ifølge Simon Johnson fra The Athletic bør Frank Lampard i stedet prioritere at få købt en stærk midterforsvarer.

Af gram

Chelsea har indtil nu været den mest aktive klub på sommerens transfermarked, og meget tyder på, at London-klubben ikke er færdig med at forstærke sig.

Chelsea har allerede brugt 700 millioner kroner på Hakim Ziyech og Timo Werner, men ifølge The Athletic forhandler Chelsea også med Leverkusen om Kai Havertz.

Læs også: Frank Lampard undrer sig over racisme-kommentar fra Raheem Sterling

Og ifølge eksperten Simon Johnson fra The Athletic er det en smule besynderligt, at Chelsea vil bruge op imod 750 millioner kroner på den tyske midtbanespiller, når det i virkeligheden er London-klubbens defensiv, der har mest brug for at blive forstærket.

Har brug for en general i forsvaret
Simon Johnson skriver, at Chelsea aktivt forsøger på at få fingrene i Leicesters venstreback Ben Chilwell, hvilket vil koste minimum 415 millioner kroner. 

Chelsea har i Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Fikayo Tomori og Kurt Zouma fire hæderlige midterforsvarere, men ingen af dem kan siges at være fra den øverste skuffe. 

Der findes ikke mange spillere som Virgil van Dijk på transfermarkedet, men ifølge Simon Johnson er Chelsea nødt til at lede efter en profileret forsvarsspiller. Spillere som Jerome Boateng, Dayot Upamecano, Kalidou Koulibaly, Nikola Milenkovic, Milan Skriniar, José Gimenez og Diego Carlos bør være folk, som Chelsea bør overveje at hente til Stamford Bridge til sommer, skriver Simon Johnson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...