• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

En yderst velbetalt herre: Eriksens chef står foran lønforhøjelse

Foto: Getty Images

Antonio Conte er på vej til at sikre Inter mesterskabet, og den italienske stjernetræner kan se frem til en forbedret kontrakt i næste sæson.

Af gram

Med en årsløn på 89 millioner kroner er Antonio Conte en relativt velbetalt herre. 

Men ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport kan Christian Eriksens chef nu se frem til at tjene endnu flere penge i Inter. I næste sæson bliver Contes årsløn således 'automatisk' hævet til 100 millioner kroner, lyder det fra avisen. 

Og Contes hyre kan faktisk blive endnu højere end 100 millioner kroner årligt, skriver La Gazzetta dello Sport. Ifølge avisen ønsker Inter-ledelsen således at tage en snak med Conte om en forlængelse, når den indeværende sæson er spillet færdig. Contes nuværende kontrakt udløber således næste år. 

Kun Simeone tjente mere
France Football placerede sidste år Antonio Conte på andenpladsen over de bedst betalte fodboldtrænere i verden, men italieneren har da også vist sit værd i denne sæson, hvor han ser ud til at bryde Juventus' dominans, der har ført til ni mesterskaber på stribe for Torino-klubben. Onsdag kan Inter således bringe sig hele 11 foran point Milan i mesterskabskampen, når Christian Eriksen og kompagni møder Sassuolo på hjemmebane. 

Kun Diego Simeone, der angiveligt tjener over 300 millioner kroner årligt, tjente angiveligt mere end Conte i 2019. Italienerens høje placering hang dog også sammen med, at han også fik udbetalt et større beløb fra sin tidligere klub, Chelsea. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er et af Inters helt store mål i 2021/22-sæsonen at vise sig frem i Champions League. I Antonio Contes to første sæsoner i Milano er Inter således røget ud allerede i gruppespillet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...