• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Endnu en rutineret superstjerne rygtes til PSG

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé forventes at forlade Paris Saint-Germain til sommer, men nu forlyder det, at der kan være en fuldgod erstatning på vej til den franske hovedstadsklub.

Af gram

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har begge bevist, at det er stadig er muligt at tilhøre den absolutte verdenselite, selvom man er i sin karrieres efterår. 

Paris Saint-Germain tøvede i sommer således ikke ét sekund med at hente Messi, da muligheden opstod, selvom argentineren efterhånden har rundet de 34 år. Og ifølge det tyske medie Bild kan den franske storklub meget vel hente mere 'gammelt guld' til næste sommer. 

Kan blive Mbappés erstatning
Kylian Mbappé afslørede for nyligt, at han i sommer bad Paris Saint-Germain om at blive solgt, og alt tyder på, at pariserne mister den 22-årige angriber efter denne sæson. Og ifølge Bild kan det altså blive Bayern Münchens Robert Lewandowski, der skal erstatte Mbappé. 

Robert Lewandowskis kontrakt med Bayern München udløber i 2023, og dermed skal tyskerne altså sælge polakken i 2022, hvis de ikke vil risikere at miste ham på en fri transfer.

Irriteret over Salihamidzic-udtalelse
Samtidig er Lewandowski angiveligt irriteret over rygterne om, at Bayern München er interesseret i at hente Erling Haaland. For et par måneder siden bekræftede Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, at man selvfølgelig holder øje med nordmanden, der i 2022 kan hentes for lidt over en halv milliard kroner, da han har en frikøbsklausul i sin kontrakt. Ifølge Bild var det en kommentar, der absolut ikke faldt i god jord hos den 33-årige Lewandowski.

Ifølge Bild er det Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi, der undersøger muligheden for at sende sin klient til Paris i sommeren 2022, hvor Mauro Icardi meget vel kan blive afskibet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.