• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Engelsk klub vil hente Barça-flop for 300 millioner

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho vendte i sommer tilbage til Barcelona efter et lejeophold i Bayern München, men den tidligere Liverpool-stjerne ser ud til at forlade den spanske storklub til sommer.

Af gram

Philippe Coutinhos tid i Barcelona er mildest talt ikke gået som håbet, og nu forlyder det, at den 28-årige brasilianer står foran et sommerskifte. 

Således skriver medier som Marca og Todofichajes nu, at Coutinho kan være på vej til Premier League, hvor brasilianeren tidligere har tørnet ud for Liverpool fra 2013 til 2018.

I Ancelottis kikkert
Og det er et noget kontroversielt skifte, der bliver reporteret om. Således forlyder det fra både Marca og Todofichajes, at det er Everton, der vil have fingrene i Philippe Coutinho. Her ønsker cheftræner Carlo Ancelotti angiveligt at styrke offensiven, og italieneren har altså angiveligt rettet blikket mod Barcelona, hvor Philippe Coutinho ikke ser ud til at have den store fremtid. 

Everton er angiveligt klar til at betale op imod 300 millioner kroner for Coutinho, som Barcelona betalte over en milliard kroner for i 2018. Brasilianeren, der fylder 29 år til juni, har ikke spillet én eneste kamp i 2021, på grund af en knæskade. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...