• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Engelsk og tysk storklub kæmper om 18-årig Barça-guldfugl

Foto: Getty Images

18-årige Ilaix Moriba har fået chancen af Ronald Koeman på det seneste, men den unge spanier har angiveligt tilbud fra storklubber i både Premier League og Bundesligaen.

Af gram

Kæmpetalenter som Ansu Fati og Pedri har fået deres gennembrud i løbet af de seneste år i Barcelona, og nu er et nyt talent måske på vej frem.

Den 18-årige Ilaix Moriba har således fået spilletid i Barcelonas tre seneste kampe. Senest fik teenageren 42 minutter på banen, da Barcelona onsdag leverede et forrygende comeback mod Sevilla i Copa del Rey.

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo holder flere af Europas største klubber da også skarpt øje med den unge midtbanespiller, der er født i Guinea. 

Nærmer sig kontraktudløb
Mundo Deportivo peger således på, Ilaix Moribas kontrakt med Barcelona udløber i sommeren 2022, og at stortalentets agent har to lukrative tilbud på hånden, fra henholdsvis Manchester United og RB Leipzig. 

Ifølge Mundo Deportivo ønsker Moriba dog at blive i Barcelona, hvor han kan blive en fremtidig profil, sammen med talenter som Pedri og Ansu Fati. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...