• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Engelsk storklub vil betale Leipzig-profils frikøbsklausul til sommer

Foto: Getty Images

RB Leipzig mistede tirsdag cheftræner Julian Nagelsmann, der tager til Bayern München, og nu forlyder det, at forsvarsprofilen Ibrahima Konaté rykker til Liverpool til sommer.

Af gram

Liverpool har i denne sæson haft voldsomme problemer i bagkæden, selvom de engelske mestre i januar hentede Ozan Kabak og Ben Davies. 

Og ifølge den engelske avis Daily Mail har Liverpool tænkt sig at hente en markant forstærkning til forsvaret til sommer. Avisen skriver således, at Merseyside-klubben vil have fingrene i RB Leipzig-profilen Ibrahima Konaté.

Har en frikøbsklausul
Liverpool præsenterede tirsdag et underskud på næsten 400 millioner kroner, og den engelske storklub kan derfor ikke kaste sig om med penge på sommerens transfermarked. 

Ibrahima Konaté har dog heldigvis en frikøbsklausul, hvilket betyder, at Liverpool kan hente franskmanden for 340 millioner kroner. Den 21-årige Konaté har været slemt plaget af skader i denne sæson, hvor han blot er startet inde i syv ligakampe. 

Mens Konaté altså har kurs mod Anfield, så tyder det til gengæld på, at både Divock Origi og Xherdan Shaqiri forlader Liverpool efter denne sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...